TERENGGANU

Monday, May 31, 2010 | |

salam..
lama jugak tidak update blog ni.. antara sebab nya sedang menghabis kan2 modul2 last short sem ni.. tadi baru lepas siap kan module composite.. mlm ni nak wat report nak submit esok..
mmg 2 3 minggu agak sibuk.. minggu ni pergi terengganu , minggu depan plan nak balik kampung halaman. tapi tgk lah camne... sebab 2 minggu lagi mmg wajib balik.. sebab short sem pon dah abes!! yeah..

nak cerita aku pergi terengganu ni dulu ni lah.. aku rase last aku pergi sane mase form 1 kot.. lame gile x pergi.. so, baru2 ni KWSP hub PJ ade masuk pertandingan pesta mencadat sotong kat kuala terenggau. pastu kebetulan pakcik aku join gak under kwsp.. die nak photographer utk amek2 gambar diorang.. so pak cik ni ajak abg aku (hanif azman) utk jadi jurugambar team diorang. tp abg aku ni xleh join sebab lecturer die kahwin. oleh sebab demikian, aku lah terpaksa ganti tempat abg aku... hahaa.. sebenarnya bes jugak, mmg dah lame xberjalan.. asyik dok bilik jer... hehehe...

g la tgk gambar2 kat ganu......nanti saya update lagi...! =D





di kedai makan mak ngah nasi dagang. mmg giler rare kedai ni... org ramai giler... beratur nak tunggu turn......

2 comments:

Nur Adibah said...

Pic yg pki kain pelekat tu semat. Haha. Weh, lupe lak nk srh ko g Kedai Air Gelas Besar Pak Hasan. Ko tau gelas plg beso kat warung die adalah sebesar pemeluk. Ak tgk kat Warung Kita. Best!Lupe lak nk srh ko belikan jersi ak. hoho.

harizazman said...

hahaa... aku dgr gak citer tu.. tp geng2 ayh uda xsinggah pon.... jersi org beli kat klantan la kak....

License

Followers